Nye netværk og samarbejde

Som opfølgning på projektet KulturDanmark tager Kulturministeriet og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter i fællesskab initiativ til at kickstartet netværksdannelsen mellem kulturaktører rundt i landet.

Initiativet KulturDanmark sætter fokus på potentialet i kulturen udenfor de store byer. Kultur har netop en stor betydning for det liv, der leves i lokalsamfundet og skaber fællesskab og drivkraft. 

Som en del af Projekt KulturDanmark fremlagde fem arbejdsgrupper en række anbefalinger til, hvordan kulturen rundt omkring i landet kan blive styrket yderligere. Flere arbejdsgrupper lagde særlig vægt på, at der var brug for øget samarbejde og netværksdannelse på tværs for at kunne fremme kulturelle initiativer. 

Derfor har Kulturministeriet og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter i fællesskab taget initiativ til at kickstarte netværksdannelsen mellem kulturaktører rundt i landet og inviteret interesserede til at byde ind på en opgave med at afholde netværksmøder i hele landet

Derfor konkurrenceudsættes - indenfor en ramme af 400.000 kr. - opgaven med opstart af netværksinitiativet, afvikling af møder rundt i landet og efterfølgende dokumentation.

Interesserede foreninger, organisationer og lignende kan byde ind på opgaven. Seneste ansøgningsfrist er 21. marts 2014. 

Læs mere om opgaven (pdf) 

Tilbage til temasiden om KulturDanmark her på kum.dk