På tur med KulturCampingvognen

Er du i Middelfart d. 3. december 2012? Eller i Sønderjylland d. 28. januar? Hvis du er, så kom forbi KulturCampingvognen.

KulturCampingvognen er unges mulighed for at få jeres stemmer hørt og inspirere ministeren med bud på bedre synlighed, vækst og engagement i den lokale kultur.

Ungerådgiverne byder velkommen

Ministerens Ungerådgivere opstiller Kulturcampingvognen ved hver by, ministeren besøger, så den er klar til besøg af unge fra hele regionen.

Alle inviteres til at komme og give deres besyv med til ministerens idéboks. Det kan I som skoleklasse eller institution for eksempel gøre ved at møde op ved campingvognen og svare på følgende spørgsmål:

     

  • Hvordan synes du, kulturen kan bidrage til at skabe lokalt engagement, netværk og sammenhold i din by? Har du eksempler på noget kultur, der har skabt lokal glæde, stolthed og engagement?
  • Hvad skal der til for at synliggøre gode kulturbegivenheder og tilbud i dit område?
  • Hvad synes du, er de bedste kulturoplevelser i lige præcis dit område?
  • Hvordan, tror du, at kunst, kultur og kulturarv kan skabe jobs, mere turisme og udvikling i dit område?
  •  

Du kan bidrage med ideer på tre måder: optage via campingvognens shoutbox, skrive din ide som et sms-haikudigt eller male din ide som graffiti på selve campingvognen. Er du ikke i nærheden af campingvognen den dag, kan du også indsende din ide via idéboksen i højre spalte.
Har du som lærer/koordinator/kulturaktør lyst til at komme forbi campingvognen med din klasse, så koordinér gerne med campingcrewet ved Peter Bensted på tlf. 26 29 29 77.

Læs mere om kulturministerens Ungerådgivere