Kulturministerens Krydsild

"Kulturministerens Krydsild" er et nyt debatformat, som kulturminister Mette Bock har lanceret for i endnu højere grad at gå i dialog med borgere, interessenter og kulturlivet, når kulturpolitikken skal udvikles.

Kulturministerens Krydsild 2:
Dine drømmes museum

"Hvordan ser dit drømmemuseum ud, hvis du slet ingen begrænsninger har?". Det spørgsmål stiller Kulturminister Mette Bock direktør for Nationalmuseet Rane Willerslev, direktør for Museet for Søfart, Ulla Tofte og billedkunstner John Kørner, til den næste Krydsild, som afholdes d. 16. januar kl. 16-17 på rockmuseet Ragnarock i Roskilde.  

Hvornår: 16. januar 2018

Hvor: Ragnarock, Roskilde

Deltagere: Direktør for Nationalmuseet Rane Willerslev, direktør for Museet for Søfart, Ulla Tofte og billedkunstner John Kørner.

Kulturministerens Krydsild optages live-on tape og sendes efterfølgende på ministerens og ministeriets sociale medier.

Så like siden og følg med i Kulturministerens Krydsild på Facebook 

Kort version af Krydsilden med Rane Willerslev, Ulla Tofte og John Kørner.

Fuld længde. Se Krydsilden her

Kulturministerens Krydsild 1:
Danmark har talent - men hvad bruger vi det til?

Hvornår: 28. november 2017

Hvor: Huset for Kunst og Design, Holstebro.

Deltagere: Krydsildens gæster bestod af balletchef på Det Kgl. Teater, Nikolaj Hübbe, talentudvikler på Holstebro Talent Akademi, Søren Taaning,billedkunster Morten Kromann (del1), og skuespiller Linnea Berthelsen, saxofonist Lars Greve og forfatter Anne Vejerslev Mikkelsen. Dertil deltog cirka 30 publikummer fra Holstebro og omegn, elever, lærere fra talentskolerne og de kreative uddannelser.

Del 1: Se highlights fra første del af Krydsilden med Nikolaj Hübbe, Søren Taaning og Morten Kromann:


Del 2: Se highlights fra anden del af Krydsilden med Linnea Berthelsen, Lars Greve og Anne Vejerslev: 


Fuld længde:  Se hele Krydsilden her

I dialog med interessenter og borgere om kulturpolitiske udfordringer og løsninger

Kulturministerens Krydsild er en række debatmøder kulturminister Mette Bock afholder rundt om i landet, hvor hun taler med borgere, interessenter, elever, kunstnere og personer med rod i kulturlivet for at blive klogere på, hvilke forhold, udfordringer og problematikker, de oplever, og høre deres bud på løsninger.

Du kan deltage i debatten

Ministerens kommende debatarrangementer vil blive annonceret på Kulturministeriets Facebook som begivenheder. Og det er muligt her at stille spørgsmål til ministeren på Facebook, som hun kan inddrage i Krydsilden. 

Selve debatarrangementet afvikles på en relevant lokation ude i lande. "Ministerens Krydsild" optages live-on tape og sendes efterfølgende på ministerens og ministeriets social medie kanaler.

Så like siden og følg med i Kulturministerens Krydsild på Facebook