31.500 kr. fra Puljen til kultur i hele landet til projekt på Bornholm

Kulturminister Carina Christensen har besluttet at støtte et kulturprojekt på Bornholm med midler fra Puljen til kultur i hele landet.

 

Projektet ”Bridging Bornholm and Tasmania” er et internationalt tværfagligt designsamarbejde mellem keramikere og møbeldesignere. Projektet støttes med 31.500 kr. 
 
Carina Christensen udtaler:
 
”Jeg er glad for at kunne støtte et projekt, der vil arbejde for en synliggørelse af det kvalitative, kunstneriske, forsknings- og uddannelsesmæssige niveau på Bornholm. Jeg ser meget frem til at se resultatet af det tværfaglige designsamarbejde mellem keramikere og møbeldesignere. Projektet er et glimrende eksempel på det blomstrende kulturliv, som findes rundt i hele Danmark.”
 
Puljen til kultur i hele landet
Puljen til kultur i hele landet støtter nyskabende og eksemplariske projekter i hele landet. Der uddeles 21 mio. kr. om året, en stor del af midlerne gennem kulturaftaler mellem Kulturministeriet og klynger af kommuner.
Læs mere om Puljen til kultur i hele landet

Yderligere oplysninger:
Oplysninger om de støttede projekter kan fås ved henvendelse til pressechef Martin Skovmand tlf. 33 92 35 98 eller kontorchef Per Voetmann tlf. 33 95 45 62.