Center for kultur- og oplevelsesøkonomi har fået direktør og adresse

Bestyrelsen for Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi har ansat Rasmus Wiinstedt Tscherning som direktør for centret med tiltrædelse pr. 1 marts 2009. Centret vil fra samme dag have sit virke i Forskerparken CAT i Roskilde.

– En samlet bestyrelse er meget glad for, at det lykkedes at ansætte Rasmus Wiinstedt Tscherning som direktør. Rasmus Wiinstedt Tscherning besidder både den erfaring, de kompetencer og det gåpåmod, som bestyrelsen har efterstræbt. Jeg er overbevist om, at Rasmus Wiinstedt Tscherning er den rigtige person til at løfte den svære opgave, det er at opstarte og udvikle et nyt center inden for et område, der kun er i sin vorden, udtaler bestyrelsesformand Hans Skov Christensen.

Rasmus Wiinstedt Tscherning, f. 1968, er cand.scient.pol. og kommer fra en stilling som chefkonsulent i Rambøll Managements Center for Oplevelsesøkonomi. Rasmus Wiinstedt Tscherning har seksten års erfaring fra erhvervs- og kulturlivet både internationalt og i Danmark, hvor han har arbejdet med strategiudvikling og rådgivning inden for oplevelsesøkonomi, den kreative og kulturelle sektor og erhvervslivet. Rasmus Wiinstedt Tscherning er medlem af bestyrelsen for VEGA – Musikkens Hus og sidder i Københavns Kommunes Kreative Forum. Han underviser desuden i faget Creative Industries og er flittig foredragsholder i ind- og udland.

Samtidig med ansættelsen af Rasmus Wiinstedt Tscherning har bestyrelsen besluttet, at Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi placeres på Forskerparken CAT.

– Forskerparken CAT er det helt rette miljø for centret at udvikle sig i. Faciliteterne er gode, og der er en stærk iværksætterkultur, samtidig med at nærheden til Roskilde Universitet er et plus, siger bestyrelsesformand Hans Skov Christensen.

Forskerparken CAT tilbyder kontorlokaler i sin ejendom ved Roskilde Universitet. Forskerparken CAT er en kombination af innovationsmiljø, forskerpark og ventureselskab og er i stand til at virke som både vært og vejleder for den gode idé – hele vejen – fra den spæde start, frem til levedygtig virksomhed. Mere information om Forskerparken CAT findes på www.catscience.dk.

Yderligere oplysninger:
Rasmus Wiinstedt Tscherning kan kontaktes på tlf. 29 48 81 75.
Bestyrelsesformand Hans Skov Christensen kan kontaktes via chefsekretær Bettina Ziegler Henriksen på tlf. 33 77 36 02.