Elsebeth Tank genudnævnt som direktør for Danmarks Blindebibliotek

Kulturminister Brian Mikkelsen har med virkning fra 1. marts 2007 genudnævnt Elsebeth Tank som direktør for Danmarks Blindebibliotek.

Elsebeth Tank, der er 52 år, har været ansat som direktør for Danmarks Blindebibliotek de sidste 9 år. Med den digitale teknologi som omdrejningspunkt har hun udviklet og omstruktureret Blindebiblioteket til en helt ny og innovativ virksomhed, der har stort  potentiale for yderligere at intensivere samarbejdet med forlagsverdenen og biblioteksvæsenet på det digitale område.
 
Kulturminister Brian Mikkelsen udtaler:
”Ved genansættelsen af Elsebeth Tank har vi lagt vægt på hendes ledelsesmæssige og administrative kvalifikationer, hendes biblioteksfaglige baggrund samt hendes påviste evne til fortsat at forbedre og drive en organisation, der gennemgår en stor omstillingsproces. Med Elsebeth Tanks visioner for udviklingen af Danmarks Blindebibliotek, hendes gode samarbejdsevner og ikke mindst hendes personlige gennemslagskraft mener jeg, at hun vil være i stand til at fortsætte sin ambitiøse og visionære udviklingsstrategi på blindebiblioteksområdet til fordel for de ordblinde, svagtseende og blinde i vores samfund”.
 
Yderligere oplysninger:
Afdelingschef Steen Kyed, Kulturministeriet, tlf.: 33 92 98 21 / sky@kum.dk
Kontorchef Jane Johansen Pade, Kulturministeriet, tlf.: 33 92 35 25 / jjp@kum.dk