Endnu 12 kommuner vil tænde borgernes læselyst

Over halvdelen af landets kommuner ansøgte om at blive udvalgt til modelkommuneforsøget under Danmark Læser. De 12 modelkommuner er i fuld gang med deres læseprojekter

Over halvdelen af landets kommuner ansøgte om at blive udvalgt til modelkommuneforsøget under Danmark Læser. De 12 modelkommuner er i fuld gang med deres læseprojekter.

Men nu har endnu 12 kommuner valgt og fundet det muligt – uden tilskud – at gå videre med dele af deres projekt således, at hele 24 kommuner rundt om i Danmark laver læseprojekter for at sikre borgerne gode og kulturelle oplevelser.

Kulturminister Marianne Jelved siger:

Jeg blev rigtig glad, da jeg hørte, at yderligere 12 kommuner har besluttet at gennemføre deres læseprojekter, selv om de ikke har fået støtte fra Danmark Læser. Det vidner om et kæmpe engagement i kommunerne og en stor fælles lyst til at få borgerne – små som store – til at læse og læse mere”.

Her kan du møde de 12 nye kommuner

www.danmarklaeser.dk/laesekommuner og på vores kampagneside www.danmarklaeser.dk kan du læse mere om kommunernes utraditionelle idéer til, hvordan nye målgrupper kan møde skønlitteraturen i deres hverdag. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på facebook