FEJRING AF KULTURAFTALE

Kulturminister Carina Christensen fejrer i dag sammen med Kulturregion Trekantområdet den 4-årige kulturaftale, som er indgået for 2008 - 2011. Kulturministeriet støtter udviklingsprojekter i aftalen med i alt 2,0 mio. kr. i årene 2008 og 2009.

 

Aftalen rummer en række udviklingsprojekter, som er med til at give Trekantområdet et endnu mere sprudlende og rigt kulturliv. I Trekantområdet kan man opleve en medrivende litteraturfestival, biennale for kunsthåndværk og design, musical og meget andet.
 
Kulturminister Carina Christensen er glad for aftalen:
”Kulturaftaler handler om at arbejde på tværs af kommunegrænser og øge dialogen mellem kommuner og Kulturministeriet til gavn for kulturlivet i hele landet. Det er meget vigtigt at støtte udviklingen af kulturen i alle områder af Danmark. Med kulturaftalen er der sat en række perspektivrige projekter i gang i Trekantområdet, som jeg er sikker på vil være til glæde for dem, der bor og arbejder i området, og for de turister og andre besøgende, der gæster kulturregionen.”
 
Kulturregionen består af de seks kommuner Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejle og Vejen. Kommunerne er gået sammen for i fællesskab med Kulturministeriet at prioritere kulturlivet med en målrettet satsning på kulturelle styrkepositioner i området. 
 
Læs mere kulturaftalen

Yderligere oplysninger
Pressechef Martin Skovmand, tlf.: 33 92 35 98
Specialkonsulent Lise-Lotte Bjerre, tlf.: 33 92 98 02