Her er de nye medlemmer af Team Danmarks bestyrelse

Kulturminister Mette Bock har udpeget tre nye bestyrelsesmedlemmer for perioden 1. juni 2018 til 31. maj 2022

De nye bestyrelsesmedlemmer er Kenneth Kruse Larsen, tidligere badmintonlandstræner og i dag studielektor ved Aalborg Universitet, Anne Engdal Stig Christensen, indholdsdirektør på TV2 samt Lykke Friis, prorektor ved Københavns Universitet. Derudover har Mette Bock genudpeget Flemming Knudsen, medlem af DIF’s bestyrelse. Sammen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer skal de fortsætte arbejdet for talentarbejde og elitesport i Danmark.

Kulturminister Mette Bock siger:

”Jeg er sikker på, at den nye bestyrelse vil arbejde benhårdt for, at dansk elitesport også fremadrettet kan levere atleter og præstationer i verdensklasse. De store danske resultater skaber begejstring i hele Danmark. De nye medlemmer har bred erfaring med fra idrætslivet såvel som fra erhvervslivet og forskningsverdenen, og jeg er overbevist om, at de bliver en stor gevinst for Team Danmarks bestyrelse."

Formand for DIF Niels Nygaard siger:

”Det er fire meget kompetente og engagerede personer, som kulturministeren har udpeget. Vi ser i DIF frem til samarbejdet med den nye Team Danmark-bestyrelse om de store opgaver, der venter forude, og som jo bl.a. omfatter forberedelserne til OL og PL i Tokyo i 2020.”

Team Danmarks bestyrelse fra 1. juni 2018:

Frank Jensen, overborgmester i Københavns Kommune (formand)

Flemming Knudsen, medlem af DIF’s bestyrelse

Susanne Ward, tidligere elitesejler og formand for Aktivkomiteen

Poul Sand, erhvervsmand samt bestyrelsesmedlem og -formand

Pia Holmen, direktør i Dansk Svømmeunion

Lykke Friis, prorektor for Københavns Universitet

Kenneth Kruse Larsen, studielektor ved Aalborg Universitet

Anne Engdal Stig Christensen, indholdsdirektør for TV2

Fakta om Team Danmark

Team Danmark er en offentlig selvejende institution under Kulturministeriet, der har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en social og samfundsmæssig forsvarlig måde. I henhold til lov om eliteidræt udpeger kulturministeren og DIF hver fire medlemmer af Team Danmarks bestyrelse og sammensætter dermed i fællesskab Team Danmarks øverste ledelse.

Yderligere oplysninger

Kulturministeriets pressetelefon: 22 76 51 16