Hør koncerter med Selma Judith og Barselona på Kulturnatten

Fredag d. 12. oktober inviterer Kulturministeriet til Kulturnat. Kig forbi til en aften med selvguidet rundvisning, gårdkøkken og koncerter med stærke nye navne inden for dansk musik.

Der er noget for enhver smag, når Kulturministeriet på fredag slår portene op for endnu en stemningsfuld Kulturnat. Her fejrer vi kulturen og bringer den allersidste bid af sommerens festivaler med ind i efteråret. Kulturministeriets hyggelige gård danner rammen om to fortryllende koncerter med synthpop-duoen Barselona og harpenisten Selma Judith. 

Indenfor vil der være åbent hus, hvor du kan gå på opdagelse i Kulturministeriets historiske kroge, opleve ministerens kontor og vinde præmier i Kulturbingo. 

Program for Kulturnatten 2018 i Kulturministeriet: 

Kl. 18.00-23.00 Åbent hus i Kulturministeriet

Koncerter, kaffe, gadekøkken og ’selvguidet rundvisning’ i Kulturministeriet.

Kl. 18.00-23.00 Gå på selvguidet rundvisning og vind i Kulturbingo

Tag en folder, og gå på ’selvguidet rundvisning’ i Kulturministeriet. Prøv ministerens stol, og se om du kan finde udvalgte genstande og kunstværker og få fuld plade i Kulturbingo.

Kl. 19.45-20.00 Kulturministeren holder tale i gården

Kulturminister Mette Bock holder tale fra scenen i gården og præsenterer aftenens første artist, Selma Judith.   

Kl. 20.00 Koncert med Selma Judith 

Harpenisten Selma Judith er med sin bjergtagende stemme et helt nyt skud på stammen af dansk musik. Hendes lyd er minimalistisk og r&b-klingende, og hendes tekster skæve og ærlige.

Kl. 21.30 Koncert med Barselona

Barselona er et af de stærkeste nye navne på den danske musikscene. Deres lyd trækker på en interesse for synthesizer-baseret pop og rastløs rock krydret med hudløst ærlige tekster om evig sommer og kærlighed.

Kulturministeriets pressetelefon: 22 76 51 16