Jan Duckert udnævnt til bestyrelsen for Københavns Teater

Kulturminister Brian Mikkelsen har udnævnt Jan Duckert til bestyrelsen for Københavns Teater.

 

Jan Duckert er adm. direktør i PeopleGroup, som er en af Nordens førende kommunikationskoncerner. Han har været med til at udvikle PeopleGroup på baggrund af sin position i Wibroe, Duckert & Partners, hvor han har været adm. direktør siden 1976. Han har siddet i bestyrelsen for Verdensnaturfonden i 15 år, og han sidder ligeledes i bestyrelsen for CEPOS.
 
Brian Mikkelsen udtaler:
”Jeg er glad for, at Jan Duckert har sagt ja til at træde ind i bestyrelsen for Københavns Teater. Med Jan Duckert får bestyrelsen et medlem med stor erfaring og kompetence inden for markedsføring og kommunikation, og jeg er sikker på, at både bestyrelsen og det københavnske teatermiljø vil få stor glæde af Jan Duckerts faglige kompetencer.”
 
Jan Duckert udtaler:
”Jeg glæder mig til at deltage i arbejdet i Københavns Teaters bestyrelse. Jeg ser det som en spændende udfordring, og jeg ser frem til at stifte nærmere bekendtskab med københavns teatermiljø og de spændende mennesker, som det rummer. Jeg håber at kunne bruge min viden inden for markedsføring til at være med til at udvikle den københavnske teaterscene.”
 
Yderligere oplysninger:
Kontorchef Karin Marcussen, tlf: 3392 3566
Pressechef Martin Østergaard-Nielsen, tlf: 3392 3598