Kom til koncert med Dyr i Drift og Katinka på årets Kulturnat

Besøg Kulturministeriet på Kulturnatten, hvor der inviteres til hyggelige gårdkoncerter med børneorkesteret Dyr i Drift og poprock-bandet Katinka.

Der er lagt op til en hyggelig og stemningsfuld aften, når Kulturministeriet slår dørene op for årets Kulturnat fredag d. 13. oktober 2017. Gå på opdagelse i Kulturministeriets historiske kroge, se kulturministerens kontor og få indblik i et næsten 300 år gammelt hus. Hør Dyr i Drift spille lærerige børnesange om dyr for børn og forældre, og lad dig rive med af Katinkas finurlige, dansksprogede melankoli. Alle koncerter afholdes i gården, hvor der også kan købes mad og drikke i 'gadekøkkenet'.

Program for Kulturnatten i Kulturministeriet

Kl. 18.00-23.00 - Åbent hus i Kulturministeriet 
Koncerter, kaffe, gadekøkken og ’selvguidet rundvisning’ i Kulturministeriet.

Kl. 18.00-23.00 - Gadekøkken 
Køb et lækkert måltid mad og en forfriskning i gadekøkkenet i gården (også vegetarisk).

Kl. 18.00-23.00 - Gå på opdagelse i huset på egen hånd 
Snup en folder, og gå på ’selvguidet rundvisning’ i Kulturministeriet, prøv ministerens stol, og deltag i konkurrencen om at finde kulturminister-figurerne gemt i huset (der trækkes lod om præmier).

Kl. 18.00-18.25 - Drik en kop kulturkaffe, og hils på kulturministeren 
Få mulighed for at hilse på kulturminister Mette Bock over en kop ’kulturkaffe’ og et stykke kage i gården.

Kl. 18.25 - Kulturministeren byder velkommen i gården

Kl. 18.30 - Børnekoncert med Dyr i Drift 
Sjove og lærerige sange om dyr og natur krydret med udklædning, dansetrin og små quizzer, som underholder både børn og voksne. Koncerten afholdes i samarbejde med Koda Skolekontakt.

Kl. 21.00 - Koncert med Katinka
Eksperimenterende popmusik og hudløst ærlig dansksproget melankoli med poprock-bandet Katinka, der udkom med deres debutalbum i foråret 2017.

Læs mere om koncerterne på Facebook: