Konference scenekunstdialog 2015

Kulturministeren inviterer til konference om visioner for scenekunsten i Danmark

”I 2020 henvender scenekunsten i Danmark sig mere dynamisk, vedkommende og mangfoldigt på et internationalt niveau til alle dele af befolkningen.”

Sådan lyder en fremtidig vision for scenekunsten i Danmark i teaterudvalgets rapport fra 2010 ”Scenekunst i Danmark – veje til udvikling.”

Kulturminister Marianne Jelved ønsker at bringe dialogen om scenekunsten i Danmark videre, og som en indledning til arbejdet med at udvikle scenekunsten inviteres der til konference: Fredag den 16. januar 2015 fra kl. 10.00 til 17.00 i København

Hvor langt er vi fra at realisere visionen fra teaterudvalgets rapport, og om der er brug for at tænke nyt?

På konferencen bliver der være oplæg til inspiration, og deltagerne kommer til at arbejde med temaerne som publikumsudvikling og kunstnerisk kvalitet, herunder de internationale aspekter i udvikling af scenekunsten.

Resultaterne af konferencen vil blive dokumenteret i en rapport, som kan tjene som inspiration i det videre arbejde med at udvikle scenekunsten i Danmark.

Deltagelse i konferencen er gratis. Udgifter til transport refunderes ikke.

Invitation og program for konferencen udsendes primo december. Herefter vil det være muligt at tilmelde sig konferencen. Men sæt gerne allerede nu kryds i kalenderen.

Ud over at blive annonceret her på Kulturministeriets hjemmeside er denne invitation sendt bredt ud i det danske scenekunstmiljø.

Hent teaterudvalgets rapport 

Yderligere oplysninger

Chefkonsulent Ane Kathrine Lærkesen, Kulturministeriet, akl@kum.dk