Kulturjul

Tag ud og kom i julestemning til de mange arrangementer på museer og kulturinstitutioner. Her er et lille udpluk:

Familiejulekoncerter i Odense og Aalborg.

Du kan også komme til familiejulekoncert med landets symfoniorkestre. Lørdag den 11. december inviterer Odense Symfoniorkester og Det Fynske Kammerkor dirigeret Michael Bojesen til julekoncert med 350 kornisser i Odense Koncerthus.
Læs mere om arrangementet

Og samme dag inviterer Aalborg Symfoniorkester også til julekoncert med masser af kornisser ført an af Trine Gadeberg i Aalborghallen.
Læs mere om arrangementet 

Julehygge på Moesgård Museum

Moesgård Museum holder julehygge i den gamle vandmølle, Skovmøllen, den 11.-12. december. Her vil man kunne julehygge med glögg og hjemmelavede æbleskiver. Om søndagen er der desuden julegaveværksted i museets cafe.
Læs mere om arrangementet 

Nisseversitet for børn

Nationalmuseet åbner traditionen tro dørene for landets eneste nisseversitet, hvor alle børn kan lære at være en nisse. Hver søndag i december har nisseversitet åbent for nye studerende.
Læs mere om arrangementet

Det Jyske Musikkonservatoriums julekoncert

Fredag den 17. december inviterer Det Jyske Musikkonservatorium til julekoncert i Århus Domkirke kl. 15.00 med tårnblæsning fra kl. 14.00. Konservatoriets strygere, messingblæsere og sangere vil spille et blandet juleprogram under ledelse af hhv. Henrik Brendstrup, Niels-Ole Bo Johansen og Carsten Seyer-Hansen.
Læs mere om arrangementet

Juniorakademiets julekoncert

Dagen efter, lørdag den 18. december, kan du høre Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums Juniorakademi spille julekoncert på Studiescenen. Det er stryger- og blæserstuderende der spiller julen ind under ledelse af Elisabeh Zeuthen Schneider og Max Artved. Koncerten starter kl. 15.00.
Læs mere om arrangementet