Kulturminister Per Stig Møller støtter udviklingen af kulturlivet i Trekantområdet

I forbindelse med den eksisterende kulturaftale mellem kulturministeren og Kulturregion Trekantområdet har kulturminister Per Stig Møller besluttet at støtte 3 udviklingsprojekter i området med 2,8 mio. kr. i løbet af 2010 og 2011. Det drejer sig om projekter målrettet kunsthåndværk og design, kulturarv og udvikling af nye musicals. 

Kulturminister Per Stig Møller siger:

”Vi skal have et rigt og mangfoldigt kulturliv i hele landet. Kulturregion Trekantområdet har taget initiativ til tre projekter, som har til formål at øge kvaliteten og udbrede kendskabet til markante kulturaktiviteter i Trekantområdet. Det vil jeg gerne bakke op om. Derfor har jeg valgt at støtte tre vidt forskellige kulturprojekter, som alle har det til fælles, at de udspringer af særlige kulturelle styrkepositioner i området, og som udvikles og gennemføres i et samarbejde på tværs af kommunegrænser. Jeg glæder mig til at se resultatet af de interessante og engagerende projekter, Trekantområdet nu sætter i gang.”

Kulturregion Trekantområdet består af et samarbejde mellem kommunerne Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.

Læs mere om udviklingsprojekterne

Læs mere om kulturaftaler

Yderligere oplysninger

Kontorchef Per Voetmann
Kulturministeriet, tlf.: 33 95 45 62

Kulturkonsulent Karsten Rimmer Larsen
Kulturregion Trekantområdet, tlf.: 30 58 04 08