Kulturministerens Folkemøde 2016

Er der et bedre ord for ’public service’? Skal cykelkultur eller LGTB-bevægelsen med i Danmarkskanonen? Og hvordan styrker vi den fælles nordiske kultur? Det er nogle af de mange spørgsmål, som kulturministeren vil diskutere med publikum på dette års Folkemøde på Bornholm.

Kulturminister Bertel Haarder – som også er kendt som ’Folkemødets fader’ – har et travlt og spændende program på dette års Folkemøde, som afholdes 16.-19. juni i Allinge på Bornholm. Ministeren er selv vært for tre arrangementer, som alle er velkomne til at deltage i.

Fredag den 17. juni kl. 16.00-17.00: Afsløring af et nyt ord for public service

Dansk Journalistforbund er vært for en debat om public service og DR. Deltagerne skal prioritere, hvilke emner og programmer der skal fylde mest i fremtidens DR og public service. Ministeren bygger sit eget DR, og til sidst kårer han vinderen af konkurrencen om et nyt ord for public service, som har været til afstemning på Bertel Haarders facebook-profil. 

Fredag den 17. juni 19.00-19.45: Kanonquiz om danske værdier

Abdel Aziz Mahmoud er quizmaster, når Bertel Haarder sammen med Mogens Jensen, Marianne Jelved, Pernille Drost, Rushy Rashid og Olav Hesseldahl dyster i ministerens Danmarkskanon. Ved deltagerne overhovedet noget om dansk kultur, traditioner og værdier? Publikum inddrages og har mulighed for at stille forslag til www.danmarkskanon.dk

Lørdag den 18. juni kl. 9.00-10.30. Grønlandsk kaffemik, Pernille Rosendahl og samtalesalon om rigsfællesskabets kultur

Kulturministeren er vært for en debat om den kultur, Grønland, Færøerne og Danmark har til fælles. Martin Breum er ordstyrer, og Pernille Rosendahl synger ind imellem kaffemikken.
Læs mere i Folkemødets program

Yderligere oplysninger

For ministerens folkemødeprogram, kontakt venligst kampagnerådgiver Mette Bom, Kulturministeriet, tlf..: 40 55 08 00

For presseinterviews, kontakt kommunikationschef Louise Brincker, tlf.: 41 39 39 44