Kulturministeriet støtter kulturprojektet Musikkens Tråd på Bornholm

Kulturminister Brian Mikkelsen har besluttet at tildele 150.000 kr. af Puljen til kultur i hele landet som tilskud til forestillingen Musikkens Tråd, der bliver afviklet i maj måned på Bornholm.

Musikkens Tråd er et samspil mellem forskellige kunstarter, der udfoldes i en forestilling, hvor musik, dans og digte føres videre i stoffer, i smykker og i skåle af glas, keramik og træ.

Brian Mikkelsen udtaler:

”Musikkens Tråd er en spændende forestilling, der går på tværs af de gængse kulturelle genrer. Det er virkelig flot at se, hvordan den innovative kreative kunst spirer frem overalt i landet. Jeg tror, at kombinationen af så forskellige kunstarter som dans, lyrik, musik, kunsthåndværk og design vil være med til at skabe et festfyrværkeri af en forestilling.”
 
Puljen til kultur i hele landet støtter nyskabende og eksemplariske projekter i hele landet. Der uddeles 24 mio. kr. om året, en stor del af midlerne gennem kulturaftaler mellem Kulturministeriet og klynger af kommuner.

Yderligere oplysninger:

Oplysninger om det støttede projekt kan fåes ved henvendelse til pressechef Martin Østergaard-Nielsen tlf. 33 92 35 98 eller kontorchef Per Voetmann tlf. 33 92 45 62.