Kulturnatten '19: William Kvist, FIFA, eCykling, dans og bevægelse

Mød dine rollemodeller på Kulturnatten, og hør hvilke mennesker, der har spillet en vigtig rolle for fodboldspiller William Kvist og parabordtennisspiller Peter Rosenmeier.

Det bliver en kulturnat i idrættens og fællesskabets tegn, når kulturminister Rasmus Prehn slår dørene op til en aften med aktiviteter for både børn og voksne i det historiske hus i Nybrogade 2, den 11. oktober kl. 18.00.

Huset er i bevægelse hele aftenen med happenings og øvelser fra Dansk Firmaidrætsforbund, og besøgende kan prøve esportsgrenene FIFA (fodbold) og Zwift (e-cykling) under kyndig vejledning fra FIFA-spiller Daniel "Dingo" Klink Nørremark og coach Daniel Barnewitz fra Brøndby eSport, samt tidligere vindere i DM i landevejscykling og ambassadør for Zwift, Alex Rasmussen.

Senere på aftenen vil Danseuddannelsen.dk ved Sara Gaardbo vise stykket "Hit & Run", der danses af Thea Esther Saniel Thomsen, Maria Juul Gauger og Kathrine Klindt.

Hele aften kan du gå på rundtur i huset med vores nye audiowalk "Hvis tapetet kunne tale – historier fra Kulturministeriet". Her kan du høre hvad sættekoner, guldhornene, Uffe Elbæk og Anker Jørgensens vinterfrakke har at gøre med Kulturministeriet. Find audiowalken i den personlige podcast app eller download den på Apple Podcasts. Der er også mulighed for at købe lækker mad og drikke.

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.

PROGRAM FOR SCENEN (udendørs)

18.00-18.10: Kulturminister Rasmus Prehn byder velkommen

18.30-19.00: Talk om rollemodeller med bordtennisspiller Peter Rosenmeier, sportsjournalist Heidi Frederikke Sigdal er vært

20.00-20.30: Talk om rollemodeller med fodboldspiller William Kvist, sportsjournalist Heidi Frederikke Sigdal er vært

21.00-21.15: Performancedans "Hit & Run" af Danseuddannelsen ved Sara Gaardbo

Vi glæder os til at byde dig velkommen!