Ny bestyrelsesformand for DR

Kulturminister Brian Mikkelsen har i dag udpeget en ny bestyrelsesformand for DR. Den nye formand bliver Mogens Munk Rasmussen.

Mogens Munk Rasmussen har siden 1991 været koncernchef og administrerende direktør for Nykredit Realkredit A/S, Nykredit Holding og Foreningen Nykredit. Herudover bestrider han en lang række tillidshverv, bl.a. som formand for bestyrelsen for Realkreditrådet, medlem af bestyrelsen for Kunstforeningen Gl. Strand, formand for bestyrelsen for IT-Universitetet og som formand for bestyrelsen for Danish Crafts.

Den nye formand skal lede arbejdet i DR’s bestyrelse, der er DR’s øverste ledelse. En af bestyrelsens kommende opgaver bliver at ansætte en ny generaldirektør for DR.

Kulturminister Brian Mikkelsen udtaler:

”Jeg glæder mig over, at Mogens Munk Rasmussen har påtaget sig hvervet som ny formand for DR’s bestyrelse. Med sin solide erfaring fra erhvervslivet og sine mange tillidshverv, herunder i kulturlivet, er jeg overbevist om, at han er den rette person til at overtage rorpinden for bestyrelsen og skabe ro omkring de ledelsesmæssige forhold i DR.

Det er vigtigt, at blikket nu rettes fremad. Med den fuldtallige bestyrelse er DR klædt på til at gå nye udfordringer i møde, og DR er sikret de bedste muligheder for at forblive en stærk public service-institution med stor gennemslagskraft.”

Yderligere oplysninger:

Pressechef Martin Østergaard-Nielsen, tlf.: 3392 3598