Ny formand og nye medlemmer i TV 2’s bestyrelse

Kulturminister Mette Bock har udpeget en ny bestyrelsesformand og tre nye medlemmer til TV 2’s bestyrelse. Den nye bestyrelse får bl.a. en vigtig opgave med at forberede et kommende salg af TV 2.

Kulturminister Mette Bock siger:

”Det er regeringens ønske, at TV 2 skal sælges, og derfor ligger der en vigtig opgave i at forberede og klargøre TV 2 til et kommende salg. Der er brug for nye stærke kræfter, der med friske øjne kan se på TV 2. Derfor udpeger jeg nu Jimmy Maymann til at stå i spidsen for en ny bestyrelse.

Jimmy Maymann har som tidligere administrerende direktør i The Huffington Post solid erfaring fra medieverdenen, og han har praktisk erfaring med at arbejde på nye teknologiplatforme og med nye medieformater. Jimmy Maymanns erfaring vil i høj grad gavne TV 2 – særligt i forhold til selskabets digitale udvikling. Jimmy vil endvidere kunne bidrage med en solid international erfaring fra både England og USA, som han har opbygget gennem de sidste 20 år.

Jeg vil gerne takke Lars Liebst og den øvrige bestyrelse for en stor indsats gennem årene. De bærer en stor del af ansvaret for, at TV 2 i dag er en sund og moderne medievirksomhed. Lars Liebst har også været med til at sikre nogle gode økonomiske rammer for TV 2 i forbindelse med de økonomiske udfordringer, selskabet har haft, ligesom han har bidraget til udviklingen af programindholdet på TV 2.”

Den nye bestyrelse vil fremover bestå af de nye medlemmer Jimmy Maymann (formand), Henrik Ravn, Sisse Fjelsted Rasmussen, Hermann Haraldsson og de fortsættende medlemmer Merete Lundbye Møller (næstformand) og Bjørn Erichsen samt de tre fortsættende medarbejdervalgte medlemmer Jørgen Badstue, Lisbeth Eskelund Madsen og Per Christiansen.

Baggrund

Staten udpeger som eneaktionær i selskabet de nye bestyrelsesmedlemmer på TV 2’s årlige generalforsamling d. 25. april 2018, hvor den nuværende bestyrelses periode udløber.

Yderligere oplysninger

Kulturministeriets pressetelefon: 22 76 51 16