Nyt medlem i TV 2’s bestyrelse

Kulturminister Joy Mogensen har udpeget et nyt medlem til TV 2’s bestyrelse.

Valget er faldet på formand for DGI Charlotte Bach Thomassen. Hun afløser Bjørn Ericsen, der har været medlem af bestyrelsen i otte år.

Kulturminister Joy Mogensen siger:

”Charlotte Bach Thomassen har solid erfaring med udvikling og strategisk ledelse af store organisationer. Hendes kompentencer vil gavne TV 2 i forhold til ledelse af den voksende organisationskompleksitet, som TV 2’s digitale transformation medfører. Derudover vil hun på baggrund af hendes mangeårige erfaring med foreningslivet være med til at sikre den mangfoldighed, en landsdækkende public service-station skal rumme.

Jeg vil gerne takke Bjørn Ericsen for indsatsen gennem årene. Han har bidraget med solid indsigt og stor erfaring med medieproduktion.”

TV 2’s bestyrelse vil fremover bestå af Jimmy Maymann (formand), Merete Lundbye Møller (næstformand), Henrik Ravn, Sisse Fjelsted Rasmussen, Hermann Haraldsson og det nye medlem Charlotte Bach Thomassen samt de tre nye medarbejdervalgte medlemmer Astrid Søndberg, Thomas Breinholt og John Jäger.

Baggrund

Staten udpeger som eneaktionær i selskabet de nye bestyrelsesmedlemmer på TV 2’s årlige generalforsamling d. 24. april 2020, hvor den nuværende bestyrelsesperiode udløber.

Yderligere oplysninger:

Kulturministeriets pressetelefon: 22 76 51 16