Nyt område om børn og unge på Kulturstyrelsens hjemmeside

Der er åbnet et nyt område om børn og unge på Kulturstyrelsens hjemmeside. Området skal på sigt fungere som en samlet indgang til Kulturministeriets og Kulturstyrelsens initiativer om børne- og ungekultur og desuden udvikle sig til en platform for videndeling for professionelle, der arbejder med børn, unge, kunst og kultur.

 

Børne- og ungeområdet på Kulturstyrelsens hjemmeside skal løbende udbygges og indeholder til en start en introduktion til Kulturministeriets børne- og ungestrategier, der blev lanceret i maj 2014 samt en beskrivelse af de initiativer, der hører under strategierne.
Læs mere om børne- og ungestrategierne på Kulturstyrelsens hjemmeside 

Her kan professionelle aktører på børne- og ungeområdet finde oplysninger om puljer, særlige børne- og ungeindsatser samt en videokanal med film om børn og unge.

Få tilsendt nyheder om børn og unge

I forbindelse med lanceringen af de nye børne- og ungeområde er der oprettet to nyhedskategorier, som man kan abonnere på: Én om børn og én om unge. 

Området har desuden tilknyttet en nyhedsrulle om børn eller unge, så man kan følge med i seneste nyt om Kulturstyrelsens og Kulturministeriets indsatser på børne- og ungeområdet.

Det nye børne- og ungeområde er et initiativ under Kulturministeriets børne- og ungestrategier og skal på sigt erstatte Børnekulturportalen.dk