Presseinvitation til EU-sportsministermøde

Fælles kamp mod doping med klarere og mere ensrettede sanktioner samt fælles arbejde for bedre forhold for frivillig idræt over hele Europa.

Det er målet, når sportsministre fra de fleste EU-medlemslande mødes til uformel EU-sportsministerkonference i Århus torsdag-fredag den 21-22. november.

Hermed inviteres pressentil at dække konferencen og deltage i såvel frokostarrangementer med de indbudte ministre og andre deltagere - samt i pressebriefinger henholdsvis torsdag eftermiddag og fredag middag ved konferencens afslutning.

Til konferencen er der yderligere mulighed for tv-optagelser, fotografering samt et pressecenter med adgang til computere, telefoner mv. Der vil desuden løbende blive lagt billeder fra konferencen i trykkvalitet på Kulturministeriets hjemmeside. Torsdag aften er der middag for de tilmeldte journalister i Ridehuset.

Læs det samlede program for såvel den officielle delegation og for pressen

Her er det også muligt at læse eller downloade de udkast til henholdsvis Århus Deklarationen for Frivillig Idræt og fælles forståelse for bekæmpelsen af doping, der begge skal debatteres på konferencen med henblik på fælles tilslutning.  

Yderligere oplysninger:

Kontorchef Søren Riiskjær, Kulturministeriet 3392 9832
Pressechef Jakob Høyer, Kulturministeriet 3392 3598