Public Service-udvalget afholder sit første temamøde i dag

Public service-udvalget afholder i dag det første af fire temamøder.

Public service-udvalget afholder i dag den 10. september 2015 kl. 9-13 på Nationalmuseet i København det første af fire temamøder om public service-mediernes rolle i den nye medievirkelighed under overskriften "Rationalet for public service i det 21. århundrede".

Mødet tager form af en høring, hvor Public service-udvalget til brug for dets videre arbejde gerne vil høre synspunkter fra medieaktører og andre interessenter om følgende to temaer:

  1. Hvad er formålet med public service i den nye medievirkelighed – hvilken rolle skal/kan de danske public service-medier spille i den digitale fremtid i demokratisk, samfundsmæssig og kulturel henseende?
  2. Samspil og muligheder for samarbejde mellem public service-medier og andre medier samt øvrige samarbejdspartnere i den nye medievirkelighed.

Der er ikke flere ledige pladser til temamødet. Mødet kan følges live via Twitters streamingtjeneste Periscope.

For at se streamingen skal du downloade APPen Periscope og følge vores Twitter-bruger @Kulturmin, hvor linket til live-streamingen vil blive tweetet. Liveudsendelserne vil efterfølgende ligge på Periscope eller via linket på Twitter i 24 timer.