Vind Springfrøprisen 2016

Så er der åbent for ansøgninger til Springfrøprisen. Springfrøprisen belønner lærere og elever, der har lavet særligt eksemplariske undervisningsprojekter i de praktiske og musiske fag. Vinderen modtager 25.000 kroner i præmie og får sit projekt på EMU.dk – Danmarks Læringsportal.

Har du, din kollega, din lærer eller din klasse lavet et spændende, interessant og måske anderledes forløb i musik, billedkunst, madkundskab eller håndværk og design, som fortjener anerkendelse? Så er der mulighed for at vinde Springfrøprisen, som præmierer lærere og elever for kreative projekter i de praktiske eller musiske fag. Projekter kan være musicals, animationer, udstillinger af elevværker eller noget helt fjerde – kun fantasien sætter grænser.

Der er åbent for ansøgninger indtil 18. marts. 

Springfrøprisen er stiftet af Kulturministeriet og Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, og vinderprojekterne skal være med til at inspirere skoler i hele landet. Vinderprojekterne skal vise, hvordan man kan arbejde med og opfylde Fælles Mål for de praktiske/musiske fag på eksemplariske måder. 

Både første-, anden- og tredjepladsen bliver belønnet med æren, en beskrivelse af undervisningsforløbet på EMU.dk, så andre kan lade sig inspirere, og en pengepræmie. Vinderen modtager 25.000 kroner, mens nummer to vinder 15.000 kroner, og tredjepladsen løber med 10.000 kroner.  

Ansøgningsfristen for indstillinger til Springfrøprisen er den 18. marts 2016.

Springfrøprisen uddeles også i 2017 og 2018.