Vinterferien på Christiansborg Slot og Kronborg

Vinterferien står i børnenes tegn på Kronborg og Christiansborg Slot. Få et kort over kasematterne under Kronborg, deltage i konkurrencer og vinde præmier. På Christiansborg Slot kan du få indblik i de kongelige fester før og nu.

Kronborg: Find Holger

I vinterferien har Kronborg ikke kun én Holger Danske. Ud over den store Holger Danske-statue er der nemlig gemt små, selvlysende Holger Danske figurer rundt om i de mørke kasematter under Kronborg. Se hvor mange, du kan finde. Tag lommelygte med hjemmefra eller køb en i butikken på Kronborg. Gå på jagt efter Holger danske-figurerne og deltag i vinterferiekonkurrencen med tegninger og historier. 

Læs mere om vinterferien på Kronborg 

Christiansborg Slot: Kongelige fester før og nu

Deltag i skattejagten i ruinerne under Christiansborg og hjælp Margrethe 1. med at redde sit bryllup og hør om hendes fantastiske liv.

Kom med på en særlig børneomvisning gennem vores egen Margrethe 2. lokaler og hør om alt det, der sker, når hun holder fest på slottet.

Besøg De Kongelige Stalde, hvor du kan høre om de kongelige hestes arbejdsopgaver, og om alle forberedelserne der er i gang før de store kongelige fester. 

Læs mere om vinterferie-aktiviteterne på Christiansborg Slot