Rising Stars vinder Parasportsprisen 2020

Rising Stars bygger bro mellem parasport og det almene foreningsliv og tilbyder børn og unge med funktionsnedsættelse et attraktivt træningsmiljø, hvor der er plads til alle. Nu kan de kalde sig vinder af ’Kulturministerens Parasportspris’.

Pressemeddelelse
02.01.2021

Kulturminister Joy Mogensen siger:
”Rising Stars gør en kæmpe forskel for vores yngste paraatleter. De skaber trygge og inkluderende idrætsfælleskaber, hvor man kan gro som menneske og atlet. Folkene bag projektet og de unge idrætsudøvere er enorme forbilleder for os alle og fortjener en kæmpe hyldest for deres indsats og resultater.”

Om Rising Stars
Rising Stars begyndte i 2018. Målgruppen for projektet er børn og unge med funktionsnedsættelse. Rising Stars tilbyder udøverne et attraktivt udviklingsmiljø, hvor der er plads til alle, og hvor trygge rammer gør det til et sjovt sted at være. Rising Stars bygger bro mellem parasport og de almene hold ude i foreningslivet. Projektet har som mål at give unge atleter mulighed for at mødes og udveksle erfaring og få hjælp til at få den bedst mulige træning tilpasset deres handicap.

Om prisen
’Kulturministerens Parasportspris’ er en hyldest til en ildsjæl, en paraatlet, en organisation eller andre, som har gjort en ekstraordinær indsats for dansk parasport. Prisen er blevet uddelt siden 2010. Med hæderen følger 100.000 kroner.

Prisen er blevet uddelt til DRs ’Sport 2020’. 
 

Yderligere oplysninger

Kulturministeriets pressetelefon: 22 76 51 16