Vaccinationer ved større kulturarrangementer

Kulturlivet støtter op om, at flere kan blive vaccineret. Fra weekenden kommer der pop-up-vaccinationer ved bl.a. udvalgte større arrangementer.

Pressemeddelelse
11.09.2021

I forbindelse med udvalgte større koncerter og andre begivenheder i kulturlivet vil det i den kommende tid være muligt at få et stik med covid-19-vaccine.

I dag kan man blive vaccineret ved The Minds of 99's koncert i Parken i København. I næste uge vil der være tilsvarende pop-up-vaccination ved Spot Festival i Aarhus, og indsatsen fortsætter herefter, hvor endnu flere begivenheder bliver omfattet.

Det er resultatet af et samarbejde mellem Kulturministeriet, kulturlivet og sundhedsmyndighederne.

Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen siger:

" Jo flere der er vaccineret, jo mere trygt vil det være for alle at deltage i flere kulturbegivenheder. Vi skal have endnu mere gang i kulturlivet, som har været hårdt ramt under epidemien, og derfor er jeg både rigtig glad for og stolt over, at kulturlivet bakker op om, at endnu flere skal vaccineres. Ved at gøre det muligt at få et vaccinestik i forbindelse med udvalgte større begivenheder håber vi blandt andet at kunne nå flere unge under 30 år."

I forbindelse med koncerten med The Minds of 99 vaccineres der fra kl. 17 til 20 i Copenhagen Medicals telt i Fælledparken, Frederik V's Vej, 2100 København Ø.

Yderligere oplysninger

Kulturministeriets pressetelefon: 22 76 51 16